”Vi dækker dine Servicebehov”

Holm & Halby dækker dine servicebehov – det er vort bidrag til en tryggere hverdag for dig i laboratoriet.

 

Hos Holm & Halby går vi målrettet efter at finde verdens stærkeste mærkevarer inden for laboratorieudstyr. Og vi har valgt at supplere det brede produktsortiment med branchens største og stærkeste serviceorganisation.

Service i flere niveauer I forbindelse med investering i laboratorieudstyr kan det være svært at vurdere, hvad der er behov for i forbindelse med installation og efterfølgende service. Holm & Halbys serviceafdeling stiller blot valgmulighederne til rådighed. Klik til venstre ind under "serviceydelser" for at finde dit produkt og den serviceydelse du har brug for.

Dialog om behov
Skulle servicebehovet strække sig ud over det almindelige tilbyder vi en uforpligtende dialog, hvor vi kan drøfte netop dine servicebehov. Målet med dialogen er at give dig den optimale oplevelse og udbytte af dit udstyr. Og samtidig give dig det optimale udbytte af det partnerskab en leverandør- og kunderelation i vor øjne er.

Specialuddannede serviceteknikere
Vore serviceteknikere er alle specialuddannede og certificeret til at udføre service, kalibrerings- og dokumentationsarbejde, samt til at rådgive dig bedst muligt. Holm & Halby serviceafdeling har ”viljen til løsning” som en af vore kerneværdier.

Det betyder kort og godt, at vi ønsker at leve op til eller overgå dine forventninger.


image

image