Top banner

basis-lab.dk

Basis laboratorieudstyr

Holm & Halby har et meget stort udvalg af basis-laboratorieudstyr, ofte kaldt udstyr til prøveforberedelse. Kun nøje udvalgte producenter får lov til at komme med i vores program.

Vi tilstræber kun at have et eller to "brands" for hvert produktområde - til gengæld har vi stor viden om de produkter vi har. Vi har produkter fra kendte mærker som Berner, Milestone, PolyScience, Esco, Skadi, Revco, Thermo, Systec, Siemens og Techne.

Her på siden finder du bl.a. temperaturrelaterede produkter som vandtermostater og køletermostater fra PolyScience, inkubatorer og ovne fra Thermo, mikrobølgeovne fra Milestone, PCR fra Techne - men også henvisninger til nogle af vores mange tema-hjemmesider omhandlende f.eks. ultrarentvand, vægte eller autoklaver.

Finder du ikke hvad du søger er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 4326 9400 eller info@holm-halby.dk

TILMELD NYHEDSBREV


Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.iso

Vi er

en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en

mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database.

Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Vallensbækvej 35 · DK-2605 Brøndby · Tlf.: 4326 9400 · info@holm-halby.dk
Copyright © 2013 · Holm & Halby A/S