Analytisk team

De stærkeste leverandører til det analytiske laboratorie.

Om Analytisk

Vores analytiske team har fokus på vores "analytiske" produkter, dvs. udstyr som HPLC, LCMS, LCMS/MS, TOC, GC, GCMS og lignende.

Vores Analytiske team

Holm & Halby har solgt Analytisk udstyr i mere end 10 år, så både vores serviceafdeling og salg har stor erfaring med salg og servicering af analytisk udstyr.

Produktoversigt

Her på produktsiderne finder du vores udvalg af produkter til analytisk brug. Vi har nøje udvalgt leverandører fra hele verden, som hver især fremstiller det bedste udstyr inden for deres kategori.

Leverandører

Her er et udvalg af de leverandører som vi benytter os af i vores analytiske afdeling. Alle leverandører lever op til vores krav om høj kvalitet, sikkerhed og teknologi.

Applikationer

Arbejder du med miljø, levnedsmidler eller måske i kvalitetskontrol? Vi har her på siderne under Applikationer samlet nogle af de mange muligheder der er med vores Analytiske instrumenter.

Service

Selv udstyr i verdensklasse holder kun, hvis det bliver serviceret og vedligeholdt professionelt. Derfor har vi valgt at supplere produktsortimentet med branchens største og stærkeste serviceorganisation.

Nyheder

Se nyheder om analytiske produkter, ydelser og leverandører her – Find Shimadzu News og Talk-letters og meget mere.

...kvalitet i rådgivningen!

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og deltager kontinuerligt i træning – vi kan derfor give den optimale rådgivning.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S