Applikationer

Arbejder du med miljø? levnedsmidler? eller måske i kvalitetskontrol? Vi har her på siderne under Applikation prøvet at samle nogle af de mange muligheder der er med vores Analytiske instrumenter, i form af applikationsvejledninger.

Formålet er ikke kun at beskrive de indelysende anvendelsesmuligheder for produktet, men også de lidt mere ukendte metoder - som måske kan spare noget af din tid i hverdagen.

Ikke alle kategorier er udfyldt - det er de inden året er omme - for de de vil blive udfyldt i takt med, at vi har kampagner på de enkelte områder. Derfor er p.t. kun Miljø og Forskning udfyldt - hold øje med siden - eller din post, for vi vil prøve at gøre det nemt for dig at følge med....


Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S