Nyheder om Analytisk


Milestone Swap ’n Save - Spar 25 %

Milestone Swap ’n Save - Spar 25 %

02.10.2019

Syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse
Kan ny og bedre teknologi spare tid og give dig bedre resultater? Så kan du lige nu spare op til 25% hvis du giver dit gamle udtjente i bytte.

Vi tilbyder dig robust og forbedret udstyr, der vil øge dit laboratories produktivitet, mens du sparer tid, penge og opnår bedre resultater.

Se hele tilbuddet her »


Deltag i vores guld-Konkurrence på DiaLabXpo

Deltag i vores guld-Konkurrence på DiaLabXpo

18.09.2019

Kom forbi vores stand på DialabXpo og deltag i konkurrencen. Vi har udloddet 15 x Chambord Guld-Stempelkander i anledning af, at vi igen har fået guld i økonomi af analysefirmaet Bisnode. Guldet betyder at vi har udvist økonomisk ansvarlighed i mere end 10 år.

Læs mere om guld-konkurrence her »


Premiere - LAF-Kørekort med VR

Premiere - LAF-Kørekort med VR

18.09.2019

Glæd dig til vores seneste tiltag til vores LAF Kørekort. På DiaLabXpo viser vi eksempler på hvad vores nye LAF-kørekort byder på med undervisning og eksamen hvor vi benytter den seneste Virtual Reality (VR) teknologi.

Læs mere om LAF kørekort med VR »


Renrums artikler på DiaLabXpo

Renrums artikler på DiaLabXpo

17.09.2019

Holm & Halbys Team Cleanzone udstiller bl.a. renrums artikler, som vi viser placeret på Metro Top-Track renrums inventar - så du kan få det fulde billede.

Se hvad vi udstiller her »


Få gratis adgang til alle aktiviteterne på DiaLabXpo

Få gratis adgang til alle aktiviteterne på DiaLabXpo

17.07.2019

DiaLabXpo indbyder hele diagnostik- og laboratoriebranchen til tre inspirerende dage i København – bestil din fribillet til alle aktiviteterne og udstillingen her.

Bestil din billet her »


Igen eliteleverandør til det offentlige

Igen eliteleverandør til det offentlige

15.07.2019

HOLM & HALBY var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2018. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 32.729.616 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Sådan lyder begrundelsen fra Udbudsvagten for udnævnelsen af Holm & Halby til "Eliteleverandør til det offentlige"

Læs mere om Eliteleverandør her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S