Nyheder fra Team Cold Storage


Vedligeholdelse af dine ULT frysere

Vedligeholdelse af dine ULT frysere

25.03.2021

Har du en vedligeholdelsesplan for dine frysere?
Ved at have en vedligeholdelsesplan, beskytter du dine værdifulde prøver, forlænge levetiden for dine frysere og får yderligere lavere energiomkostninger.

Læs de gode råd om vedligeholdelse her »


En fryser til alle COVID vacciner - Arctiko

En fryser til alle COVID vacciner - Arctiko

26.02.2021

Holm & Halby er forhandlere af de stærkeste fryser brands til lav-temperatur opbevaring af dine prøver; Haier, Arctiko, Gram Bioline, Revco, Thermo, Telstar m.fl. - samt ikke mindst racks til alle frysere. Arctiko er netop kommet med en nyhed hvor temperaturområdet er større end normalt.

Læs om Arctiko fryser her »


Vi er nu ISO 45001 certificeret – Arbejdsmiljøledelse

Vi er nu ISO 45001 certificeret – Arbejdsmiljøledelse

18.01.2021

Både offentlige myndigheder, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere stiller i stigende grad krav til virksomhedernes arbejdsmiljø. Der er løbende fokus på, at produkter og tjenesteydelser frembringes under ordnede arbejdsmiljøforhold.

Læs om ISO 45001 her »


25 år hos Holm & Halby

25 år hos Holm & Halby

15.01.2021

Den 15. januar kan Morten Dyrner fejre sit 25 års jubilæum hos Holm & Halby. Morten startede sit virke hos Holm & Halby allerede tilbage i 1992 – men en pause før (gen) ansættelsen i 1996 gør at Morten ”kun” kan fejre sit uafbrudte 25 års jubilæum i dag.

Læs mere om Mortens jubilæum her »


Omgående levering af frysere til dine Corona opgaver

Omgående levering af frysere til dine Corona opgaver

18.12.2020

Team Cold Storage er specialiseret inden for køleskabe og frysere fra -20°C og helt ned til -150°C samt racks og temperaturovervågning. Vi er kendt som landets største leverandør på området, ligesom vi ubetinget er de stærkeste til service og support på frysere. Og der har været travlt i teamet i år - for vi har leveret mange -86°C frysere til Corona opgaver – bl.a. til opbevaring af test og prøver, og senest også opbevaring af vacciner.

Læs mere her »


Ny kollega i vores LifeScience team

Ny kollega i vores LifeScience team

13.11.2020

Vi udvider vores salgsafdeling med endnu en ny kollega og siger velkommen til Tine Holbæk Levinsen.

 

Læs mere om Tine her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S