Om Cold Storage

Vores Cold Storage team tager sig af produkter og løsninger til ultrakold opbevaring . Mød teamet og vores nøje udvalgte leverandører her.

Vi tilstræber kun at have et eller to "brands" for hvert produktområde - til gengæld har vi stor viden om de produkter vi har. Vi har produkter fra kendte mærker som Revco, Thermo, Gram, Telstar.

Se vores leverandører her »

Her på siden finder du bl.a. produkter som inkubatorer og ovne fra Thermo, autoklaver fra Systec - og ikke mindst masser af information om laboratoriefrysere.

Finder du ikke hvad du søger er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 4326 9400 eller info@holm-halby.dk 

 

 

 

 

CHARLOTTE MADSEN
CM

Produktspecialist, Basis

Telefon: 4326 9405
Email: cm@holm-halby.dk

PRODUKTANSVAR:
-86C opbevaring, køl og frys

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S