Life Science nyheder


Ny profilfilm

Ny profilfilm

10.07.2020

Vil du vide mere om Holm & Halby og hvad vi står for, så er muligheden der nu - Vi har nemlig produceret en helt ny profilfilm, hvor vi fortæller om det som er vigtigt for en virksomhed som Holm & Halby. 

Se vores portrætfilm her »


Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

02.07.2020

DiaLabXpo er laboratoriebranchens nye mødested – det er på denne udstilling du kan møde dine leverandører og samtidig få inspiration og faglig viden om fremtidens produkter og løsninger i laboratoriet. DiaLabXpo afholdes i efteråret over tre dage fra d. 29. september til 1. oktober

Læs om DiaLabXpo 2020 her »


Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

22.06.2020

Holm & Halby byder igen gæster indenfor på Vallenbækvej og hos INCUBA i Jylland. Vi overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så både kursister og foredragsholdere kan føle sig trygge. Vi glæder os meget til at åbne for afholdelsen af vores seminarer igen - vi har savnet jer.

Læs om vores seminarer for efteråret her »


Lagersalg af renrumsartikler

Lagersalg af renrumsartikler

05.06.2020

- gør et kup!
Vi har ryddet op på vores lager, og har fundet klude, desinfektionsmidler, briller, hårnet, klæbemåtter og handsker fra vores leverandører som vi sælger ud af. Hjælp os med at få tømt vores lager.

Varerne er til omgående levering og først til mølle.

Læs om tilbuddene her »


Haier-frysere skaber store fordele på Herlev Hospital

Haier-frysere skaber store fordele på Herlev Hospital

10.05.2020

Herlev Hospital fuldfører over de næste 2 år et nyt stort regionalt fryserhotel på banebrydende vandkølede Haier-frysere fra Holm & Halby. Gennem mange år har vandkølede laboratoriefrysere typisk kostet cirka 30 % mere end luftkølede, men det har verdens største fryserproducent Haier ændret på.

Læs mere om Herlev Hospitals fryserhotel med Haier-frysere her »


Uforudsigelige leveringstider på værnemidler og renrumsartikler

Uforudsigelige leveringstider på værnemidler og renrumsartikler

05.05.2020

Holm & Halby er en af landets største forhandlere af værnemidler og renrumsartikler fra de førende producenter i verden. Men vi oplever desværre at der er nogle varer, som vi mod sædvane ikke er i stand til at give en leveringstid for.

Årsagen er naturligvis COVID-19 situationen, som har gjort efterspørgslen på netop disse produkter helt uforudsigelig, ligesom vores leverandørers fabrikker i Asien oplever skiftende restriktioner, som lejlighedsvis betyder op til 50% nedlukning af produktionen.

Læs mere om leveringssituation her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S