Life Science nyheder


DiaLabXpo

DiaLabXpo

21.06.2019

– en nytænkt udstilling for hele laboratoriebranchen

Holm & Halby er naturligvis med når diagnostik- og laboratoriebranchens nye fagmesse afholdes til september. Messen er særlig interessant i år, da man som et nyt tiltag har lagt vægt og energi i at få lagt nogle spændende temadage samt indlæg fra alle hjørner af vores branche ind i de 3 dage.

Læs mere om DiaLabxpo her »


Team Rynkeby - Vi er sponsor igen i år

Team Rynkeby - Vi er sponsor igen i år

21.06.2019

Når Nordens største velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby, cykler til Paris, bliver det i sommeren 2019 igen med hjælp fra Holm & Halby.

Holm & Halby har nemlig tegnet et sponsorat med velgørenheds-cykelholdet, der hvert år cykler den lange tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Læs mere om Rynkeby her »


Seminarplan 2. halvår 2019

Seminarplan 2. halvår 2019

19.06.2019

Skal du på seminar til efteråret?
Så er det måske nu, du skal orienterer og tilmelde dig. Tjek 2. halvårs spændende seminarplan hos Holm & Halby her. Og lad dig blive inspireret. Tjek allerede nu hvad vi har på programmet for efteråret 2019.

 

Læs om vores seminarer for 2019 her »


NYHED: Shimadzu UHPLC

NYHED: Shimadzu UHPLC

27.05.2019

- Shimadzu sætter igen nye standarder

Shimadzu har netop lanceret deres nyeste generation af Nexera UHPLC serien som igen ligger i front og lever op til de højeste standarder på området.


Ny LAF leverandør: LaboGene

Ny LAF leverandør: LaboGene

14.05.2019

- Vi er nu eneforhandler af LaboGene (ScanLaf) i Danmark.
Holm & Halby har indgået aftale med den danske producent af sikkerhedskabinetter, LaboGene, om salg og service af LaboGenes produkter i Danmark. Det kommer til at sætte nye standarder på området, når to så betydende virksomheder i branchen samarbejder – og det vil være et samarbejde til gavn for sikkerheden på de danske laboratorier.

Læs mere om LaboGene samarbejde her »


LaboRen – nu en del af Holm & Halby

LaboRen – nu en del af Holm & Halby

30.04.2019

Holm & Halby har købt virksomheden LaboRen, og er pr. 1. maj fusioneret ind i Holm & Halby. LaboRen forsætter under Holm & Halby navnet og indgår i vores nyoprettede team ”CleanZone” som indeholder alle de produkter og den viden du har brug for, når du arbejder i renrum og sterile zoner.

Læs om LaboRen Fusion her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S