Er dit LAF kabinet godkendt?

Ny opdateret TüV liste

Hele formålet med et LAF/Sikkerhedkabinet er at yde sikkerhed. Når du skal vælge nyt LAF kabinet, er det derfor vigtigt at kabinettet kan leverer den sikkerhed, du har behov for.

Der findes standarder, der angiver mindstekravet til kabinettet og som sætter bundlinjen for i hvor høj grad du kan forvente personbeskyttelse af det ønskede kabinet.

Er dit LAF kabinet godkendt?

TüV Nord udgiver med jævne mellemrum en opdateret liste over kabinetter, der har godkendelse. Findes kabinettet ikke på listen, er det kort sagt ikke pengene værd som sikkerhedskabinet og yder ingen beskyttelse.

Helt præcis hvilken standard dit kabinet skal leve op til, kan vi rådgive dig med - enten på vores populære LAF-Kørekort eller ved besøg hvor vi gennemgår dine behov.

Er dit kabinet godkendt – arbejder du sikkert?
Du kan se den seneste opdaterede liste fra Tüv Nord her (Version jan-2017)


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2017 | Holm & Halby A/S