Showroom med ventilation til renrum/LAF

Vores showroom har åbent hele året, og vi har altid masser af spændende udstyr stående klar til demonstration.

Showroom med ventilation til renrum/LAF

Netop nu er vi blevet færdige med et komplet fungerende ventilations setup, hvor vi kan tilslutte de udstillede LAF kabinetter.

Opstillingerne er indrettet sådan, at vi kan vise hvordan man indstiller og måler korrekt på et ventilationsanlæg i forbindelse med tilsluttede LAF kabinetter – og vi kan vise og måle hvad konsekvenserne er ved op og neddrosling af ventilationen. Vi kan ligeledes lave røg-simuleringer på anlægget. Vi stiller naturligvis måleudstyr til rådighed.

Ligeledes har vi fået opsat fungerende in-line filter modul, hvor man også her kan teste, simulere og måle korrekt.

Som landets førende rådgiver på området er det kun naturligt, at netop vi investerer i sådan et ventilations setup – som i øvrigt også bliver brugt i forbindelse med vores populære seminar: LAF Manager.

Ønsker du at besøge vores renrums opsætning er du velkommen til at kontakte produktspecialist Søren Thuesen på st@holm-halby.dk

Se udstyret live i vores flotte Showroom
Har du behov for at få laboratorieudstyr demonstreret, har du behov for rådgivning, eller vil du bare se det live? Med vores flotte showroom har du muligheden for med professionel rådgivning at få udstyret demonstreret, når det passer dig. Ring og aftal tid, så er vi klar til en gennemgang af de produkter, du har på din ønskeliste.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S