Ny kollega i salgsafdelingen

Vi styrker salgsafdelingen for vores kunders skyld

Da vores produktspecialister bruger mere og mere tid ude hos vores kunder, kan det nogle gange være svært at nå dem på telefon eller mail. Derfor udvider vi nu vores salgsteam med en intern specialist, som i højere grad vil være tilgængelig i hverdagen.

Ny kollega i salgsafdelingen

Den 1. maj startede vores nye kollega Celine Koc. Celine har stor erfaring fra laboratoriet, hun har de sidste 6 år været ansat hos Chr. Hansen og før det på SSI. Hendes erfaring spænder fra mikrobiologi og molekylærbiologi til HPLC og GMP.

Intet er ændret i forhold til at kontakte produktspecialisterne, men nu har vi altså en ekstra medarbejder, som kan hjælpe på salgs- og rådgivningssiden.

Vi glæder os meget til – med Celines hjælp – at få endnu mere tid til at hjælpe vores kunder.
Celine kan kontaktes på tlf. 4326 9476 eller ck@holm-halby.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2017 | Holm & Halby A/S