Hjertestarter med 24-7 adgang

Vidste du at halvdelen af Danmarks hjertestartere ikke er med i Hjertestarter-Netværket. En registrering i netværket hjælper alarmcentralen 1-1-2 til at vise vej til dem.

Hjertestarter med 24-7 adgang

Et andet problem er at ud af 16.000 registrerede hjertestartere er kun ca. 6000 tilgængelige hele døgnet rundt. Dvs. ved ulykke uden for kontortid kan det være svært at få adgang til hjertestarteren.

Et tredje problem er at hjælpere til hjertestop ofte er alene og ikke kan løbe til hjertestarteren.

Hos Holm og Halby har vi nu flyttet vores hjertestarter udendørs så der er 24/7 adgang, og registreret den hos hjertestarter.dk (tryg-fonden) så alarm 112 kan henvise til vores hjertestarter.

Samtidigt har vi registreret en række hjerteløbere der frivilligt har meldt sig til at løbe ud med vores hjertestarter hvis behovet opstår i vores nærområde. Dette sker ved at alarmcentralen ved ulykke ringer til vores hjerteløbere og beder dem bringe hjertestarteren til ulykkesstedet.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2017 | Holm & Halby A/S