Vind et par lækre Beats Studio3 Wireless

Vores DIREKTE har ændret form – vi har skiftet fokus fra de gode tilbud til artikler, der går i dybden med kendte emner og problemstillinger. Vi er naturligvis spændt på jeres – vores læseres – reaktion på stilændringen. Derfor er konkurrencen helt enkel denne gang – er det en god ændring, som du vil se mere af?

Vind et par lækre Beats Studio3 Wireless

JA ! – det er en god og berigende ændring

NEJ ! – jeg kunne bedre lide den gamle stil

Uanset om du har svaret ja eller nej, deltager du i konkurrencen om et sæt trådløse hovedtelefoner fra Beats Studio.

Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner, der er let at oprette forbindelse til, giver dig skønheden ved krystalklar, trådløs musik i selv larmende miljøer.

  • Trådløse around-ear hovedtelefoner
  • Apple's W1 chip
  •  Ægte aktiv noise-cancelling

Gå ind på www.svar-kupon.dk og afgiv din stemme og deltag i konkurrencen om at blive den heldige vinder af god lyd – held og lykke – og tak for hjælpen


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S