Team Rynkeby - Holm & Halby deltager igen i år

Når Nordens største velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby, cykler til Paris for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det igen i sommeren 2017 med hjælp fra Holm & Halby.

Team Rynkeby - Holm & Halby deltager igen i år

Holm & Halby har tegnet et sponsorat med velgørenheds-cykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

I 2016 donerede Team Rynkeby kr. 65,8 mio. til kampen mod børnekræft - heraf gik de 43 mio. til Børnecancerfonden.

Guldsponsorat
Holm & Halby har netop tegnet et guldsponsorat med Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby.
Sponsoratet lyder på 35.000,- kroner, som går ubeskåret til Børn med kræft - og deres famillier.
- Vi støtter Børnecancerfonden via Team Rynkeby, fordi noget af det der gør allermest ondt er når børn får kræft – og det kræver nærmest umenneskelige ressourcer at være barn og ikke mindst forældre i en sådan situation – den situation vil vi gerne være med til at lette, siger Adm. Direktør Morten Dyrner, der i lighed med sidste år tager cykelturen til Paris.

På listen over Guldsponsorer finder man også vores moderselskab ADDlife som ligeledes har valgt Team Rynkeby som et projekt der skal have støtte.

100 procent til børn med kræft
Det er 16. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 1.600 cykelryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.
Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den store cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til en af de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Norden.

- Hovedparten af pengene bliver brugt til at finansiere forskning i børnekræft. Børnekræft er fortsat den sygdom, der tager livet af flest børn i alderen 1-15 år, og der er stadig alt for mange børn, der får alvorlige bivirkninger af den behandling de modtager, siger Carl Erik Dalbøge Direktør for Team Rynkeby.

Team Rynkeby indsamlede 48,1 millioner kroner til børn med kræft i hele Norden i 2015 – heraf gik 32,8 millioner kroner til Børnecancerfonden i Danmark. Cykelholdet kører til Paris i juli.

Du kan læse mere om Team Rynkeby og se de mange Guldsponsorer her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2017 | Holm & Halby A/S