Ny leverandør af rent og ultrarent vand - ELGA

Holm & Halby har i mere end 25 år solgt rent vand til de danske laboratorier. Rent vand og ultrarent vand bruges til mange applikationer inden for bl.a. det analytiske laboratorie og life science laboratorier – netop de områder hvor Holm & Halby har stor fokus og viden.

Ny leverandør af rent og ultrarent vand - ELGA

Derfor kender vi også de store krav der er til vand og hvad man skal stille af krav til vand for at leve op til applikationskravene. 

Velkommen til ELGA
Vi har derfor valgt at sige velkommen til en af markedets allerstørste leverandører på området nemlig ELGA, som med sin bredde og kvalitet i produktprogrammet passer perfekt til Holm & Halby.

Er du derfor på udkig efter et vandanlæg til store og små opgave – med lille eller stor renhed – kan vi nu altid hjælpe dig med en løsning fra ELGAs brede program.

Kontakt vores tre produktspecialister på området hvis du vil vide mere om hvad ELGA kan gøre for dig med rentvand og ultrarent vand: Steffen Petersen ssp@holm-halby.dk , Vivi Brammer vb@holm-halby.dk eller Celine Koc ck@holm-halby.dk

Erfaren service
Vi tilbyder allerede i dag service på Elga produkter – og det gør vi naturligvis også fremadrettet, har du allerede en aftale med os er der ingen ændringer, hvis ikke er du velkommen til at kontakte os for en aftale om fremtidig service – kontakt Julie Pilgaard på jp@holm-halby.dk for snak om service.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S