Nyt team - Nyt look

Vores nye LifeScience team servicerer alle der beskæftiger sig med fermentering, celler og mikrobiologi.


Nyt team - Nyt look

I forbindelse med den nye team-struktur, har vi givet vores hjemmeside et nyt look – og nyt indhold.

For at kunne give den bedste rådgivning er det vigtigt at have fokus på det vi sælger. Det gør vi blandt andet ved at opdele os i specialiserede salgsteams der overordnet har et fokusområde.

Hidtil har vi haft vores Analytiske team samt vores Basis team (prøveforberedelse), men et nyt team er opstået ud af de to nemlig vores LifeScience team, som henvender sig til alle der beskæftiger sig med fermentering, celler og mikrobiologi. Det involverer bl.a. vores stærke leverandører BioTek, Applikon og Nova BioScience.

For at tydeliggøre dette har vi her på hjemmesiden oprettet en kategori for LifeScience, hvor man kan møde teamet og læse om de produkter og ydelser vi tilbyder på det område.

Vi greb samtidig chancen og fik opdateret vores hjemmeside med nyt look og lidt ny teknik, der gør det nemmere at navigerer rundt på siderne.

Klik ind og se hvad vores nye LifeScience team kan her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S