Hygiejne downflow modul på FoodTech

På standen vil det være muligt for dig at møde vores nye leverandør Ortner. Ortner er en kendt producent af løsninger til renrum og udvikler derfor også hygiejne downflow moduler til fødevareindustrien.

Med det prisvindende downflowmodul, der kombinerer to kendte teknologier, opnår du længere levetid for dit produkt.

Hygiejne downflow modul på FoodTech

Stjerne godt produkt
Vi udstiller ”Hygienic Cube” på FoodTech, som i forbindelse med messen har fået tildelt en ”Product News & Award” stjerne i kategorien ”Processing”
Læs mere om ”Hygienic Cube” - Downflow modul til fødevarer her

Kom og hils på os!
Vi har indrettet et hyggelige mødehjørne på standen, hvor vores produktspecialister over en kop kaffe vil rådgive dig til de udfordringer du måtte have i laboratoriet – kom derfor forbi på standen og mød vores produktspecialist Søren Thuesen samt repræsentant fra Ortner Palle C. Hansen. Du er velkommen til at kontakte undertegnede for en evt. aftale om møde på FoodTech.

Ny placering for laboratoriefirmaer
OBS! Vi er flyttet ind i en anden hal end vi plejer- nemlig hal L på stand L9220 - hvor vi som altid står sammen med vores kolleger fra laboratoriebranchen.

Læs mere om FoodTech her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S