Holm & Halby med AAA rating i 10 år

En troværdig partner
10 år i træk med AAA rating giver os i år et guld-diplom fra Bisnode, som står bag den kendte kredit rating. Det er kun de færreste virksomheder i Danmark der opnår guld-diplomet – i år er der eksempelvis kun 979 ud af 308.000 aktive virksomheder, der får det præstigefulde diplom. 

Holm & Halby med AAA rating i 10 år

Lever op til de store krav
God og stabil økonomi er et af de vigtige krav fra vores samarbejdspartnere - vores kunder og vores leverandører efterspørger nemlig sikre, stabile og fremtidssikrede samarbejdspartnere, som er i stand til at levere det der aftales – også i fremtiden. Det er derfor med stor stolthed, vi modtager diplomet i år – som samtidig er din garanti for også at kunne få rådgivning, support og service i fremtiden.

Hvad er AAA?  – Den højeste kreditværdighed
Kun 2% af alle danske virksomheder opnår den eftertragtede AAA (trippel-A) rating. Der er med trippel-A tale om en virksomhed med en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kredit ratingen bliver beregnet ud fra mere end 2.400 parametre og er en yderst avanceret algoritme.

Som nævnt er det kun 979 ud af 308.000 aktive virksomheder, der i år får det præstigefulde diplom og som det fremgår af diplomet så er vi kun 29 ud af 16.000 engrosfirmaer i Danmark (Dansk Erhverv) der modtager gulddiplomet.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S