Jubilæum på vores Aarhus kontor

Vidste du at Holm & Halby også har kontor i Aarhus? Vi har i år 10 års jubilæum i vores lokaler som er beliggende i INCUBA i Skejby. Placeringen er ideel, da det geografisk gør det muligt at være tæt på den efterhånden store del af vores kunder der kommer fra det jyske.

Jubilæum på vores Aarhus kontor

Vi kan være tæt på hvad angår den geografiske afstand, hvad enten vi skal løse et instrument nedbrud eller der skal rådgives om valg af løsninger til laboratoriet – men også tæt på mht. vores populære seminarer. Placeringen gør det nemlig muligt for os at afholde seminarer i INCUBAs lokaler.  

Da vi flyttede ind i 2008 var der to teknikere og en kundecentermedarbejder tilknyttet. Vi har siden udvidet staben så vi i dag er 5 personer tilknyttet, idet kontoret nu også er hjemsted for en produktspecialist og yderligere en tekniker.

HH Banner Aarhus Pers 600X300 1

På billedet ses vores team i Aarhus - Fra venstre:

Ivar Bruun, tekniker - Finn Laursen, tekniker - Carl Pedersen, tekniker - Steffen Petersen, produktspecialist - Anne Krogh, kundecenter.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S