Ny leverandør - Steroglass

Med stor fornøjelse kan vi fortælle, at vi har fået en ny leverandør - der er tale om det italienske firma Steroglass hvis produkter primært er rettet mod fødevareindustrien.

Ny leverandør - Steroglass

Til fødevareindustrien har Steroglass spændende produkter som f.eks. enzymkit til test for bl.a. mælkesyre, glukose og fruktose, samt tilhørende analyseinstrumenter til dette. Der er både tale om analyseinstrumenter til enkelte prøver og fuldautomatiske analysatorer. Desuden har de en ganske effektivt titrator.

Rotationsfordampning
Det altoverskyggende produkt er dog deres kendte rotationsfordampere, som findes fra alm. laboratoriemodeller til de helt store med 100 liters kolber. De er alle i flot Italiensk design og med gode innovative løsninger der bl.a. giver effektiv forsegling af kolberne uanset hvor meget de bruges og alle med din sikkerhed i fokus.

Kontakt
Vil du vide mere om Steroglass er du velkommen til at kontakte produktspecialist Steffen Petersen eller se mere på Steroglass hjemmeside her

Steffen Petersen

Steffen Petersen

Produktspecialist

E-mail: ssp@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 19
Vis Steffens LinkedIn-profilVis Steffens profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S