Ny leverandør – Tecan mikropladelæsere og vaskere

Holm & Halby har skiftet leverandør på området for mikropladelæsere og mikropladevaskere. Vi har med virkning fra 1. september indgået aftale med Tecan Nordic om salg og service af Tecans mikropladelæsere og -vaskere i Danmark.

Ny leverandør – Tecan mikropladelæsere og vaskere

Multimode microplate readers - microplate washers
Tecan har et bredt program i høj kvalitet som allerede står på mange danske laboratorier – det giver dig stor mulighed for at vælge den rigtige løsning til netop din applikation. Vores produktspecialister er de samme som solgte BioTeks produkter – de er nu bare endnu mere erfarne og i stand til at yde endnu bedre rådgivning når du skal vælge den rigtige løsning til netop din applikation.
Læs mere her www.holm-halby.dk/tecan

Service
Aftalen betyder også at uanset hvor du tidligere har købt – eller fået service på – Tecans mikropladelæsere skal du fremadrettet henvende dig til Holm & Halby for rådgivning, support og service. Dette gælder dog ikke ved køb og service af robotter – her skal du forsat henvende dig til Tecan Nordic direkte.
Vores teknikere er alle uddannede hos vores leverandører. Det giver dig sikkerhed for korrekte resultater – og lang levetid for dit instrument.

Hvad med service på BioTek Instruments?
Vi servicerer stadig Bioteks produkter fuldt ud. Vi har fuld adgang til alle reservedele og har uddannelse i service på alle Bioteks nuværende produkter – så vi kan fremadrettet stadig servicere dit BioTek udstyr uanset hvor og hvornår du har købt det.

Kontakt
Ønsker du at vide mere om Tecan – eller mikropladelæsere og mikropladevaskere er du velkommen til at kontakte vores produktspecialister – eller læse mere på vores hjemmeside www.holm-halby.dk/tecan

Aske Bech Rasmussen

Aske Bech Rasmussen

Produktspecialist - Product Manager

E-mail: ar@holm-halby.dk
Tlf: +45 43 26 94 00
Mobil: +45 81 77 38 86
Vis Askes LinkedIn-profilVis Askes profil

Vivi Brammer

Vivi Brammer

Produktspecialist

E-mail: vb@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 45
Vis Vivis LinkedIn-profilVis Vivis profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S