Bestået træning i fermentering

For at holde os opdateret på det sidste nye – og for at dygtiggøre os på de områder vi tilbyder service på – deltager vores teknikere ofte på kursus hos vores leverandører.

Et sådan kursus var Jan Nørgaard, der er tilknyttet teamet der servicerer fermenteringsprodukter fra bl.a. Applikon på i efteråret 2017.


Bestået træning i fermentering

Kurset som varede 5 dage, foregik hos Applikon i deres faciliteter og med deres produkter. På kurset kom man teoretisk igennem emnet fermentering og applikationer – samt prober til pH, DO, Lumisense. Her var man bl.a. i laboratoriet hvor man selv skulle fermentere. Desuden gennemgik man forskellige kontrolenheder.

Målet for træningen, som blev afsluttet med en test og udlevering af certifikat, er at man skulle kunne supportere, vedligeholde og servicerer Applikons instrumenter. Med fra kurset er også et vigtigt netværk, som ikke er uden betydning når det virkeligt brænder på, og man hurtigt har brug for at få adgang til viden.

Jan gik smertefrit i gennem kurset og er nu certificeret til at yde service og support på Applikons fermenterings produkter.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S