LC og GC kolonner fra Shimadzu

Leder du efter en kolonne til din HPLC eller GC, kan du med fordel vælge Shimadzu. Shimadzu har nemlig et stort udvalg af kolonner med kvalitet til netop din opgave.

LC og GC kolonner fra Shimadzu

En del af en hel løsning
Hos Holm & Halby, tilbyder vi netop nu en serie af kromatografi forbrugsvarer som er tilpasset og optimeret for analytiske systemer, LC såvel som GC. De opfylder højeste standarder for optimal support af udstyrets ydeevne og Shimadzu har mere end 60 års erfaring indenfor kromatografi.

Vi har et stort udvalg af kvalitets GC kapillar kolonner, og tilbyder mere end 40 forskellige typer af stationære faser i forskellige kolonne dimensioner.

Den nye Shim-pack G* serie har et udvalg af forskellige kolonne typer. De ultra-høj inert kolonner, er stabile ved brug af syreholdige, basiske og kelatbindende komponenter. Dette forlænger kolonnens levetid og giver derved maksimalt udbytte af kolonnen uden at gå på kompromis med dine analyseresultater.

Find dine nye kolonner til GC her

Find dine nye kolonner til HPLC her

Knud Bæk-Jensen

Knud Bæk-Jensen

Produktspecialist

E-mail: kbj@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 17


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S