ELGA vandanlæg til ultrarentvand

Gå ikke glip af vores SWAP ’N SAVE – Spar 27% på ultrarentvand
Bruger du for meget tid og for mange penge på vedligeholdelse af dit gamle vandanlæg?

Så er det tid til at bytte til et nyt og opnå store besparelser – spar lige nu 27% - uanset hvilket fabrikant du har i dag.

ELGA vandanlæg til ultrarentvand

Hvad indgår i tilbuddet?
Vi tager helt gratis dit gamle vandanlæg retur (uanset fabrikat) og giver dig en stor besparelse på hele 27% på et nyt ELGA PURELAB vandanlæg, når du samtidig køber en eftersynsaftale.

Vi tilbyder dig et modulopbygget vandbehandlingsanlæg som giver dig frihed til at vælge det vandsystem, der dækker netop dit laboratoriums behov, og det til en pris, der både tager hensyn til dit budget og til miljøet.

Vilkår og betingelser
Få 27% på vores ELGA Purelab-serie (Chorus 1, Chorus 2, Flex 1, Flex 2 eller Flex 3/4), når du bytter til et tilsvarende produkt.

Vi har forlænget succeen - tilbuddet udløber 31. december 2019

Vivi Brammer

Vivi Brammer

Produktspecialist

E-mail: vb@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 45
Vis Vivis LinkedIn-profilVis Vivis profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S