Magasinet DIREKTE

- fokus på -86C frysere
I den nye udgave af magasinet DIREKTE kan du læse spændende artikler om spændende emner inden for området for laboratoriefrysere. Holm & Halby er landets største udbyder af laboratoriefrysere, racks og serviceydelser, så der er mange emner at tage fat i. Bliv bl.a. klogere på hvordan man tackler de mange frysere på Herlev Hospital eller hvordan man producerer et rack til laboratoriefryseren.

Magasinet DIREKTE

DIREKTE har ændret form – vi har skiftet fokus fra de gode tilbud til artikler, der går i dybden med kendte emner og problemstillinger - denne gang kan du læse om:

Læs om:

  • Vi vandt udbud: Haier frysere på Herlev
  • Hvordan man laver racks
  • Service på laboratoriefrysere
  • Team B - laboratoriefrysere

Læs DIREKTE i lækker bladre version her

Læs DIREKTE i PDF her

Bestil DIREKTE i trykt version her

 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S