Vind en Aktivitetsmåler

Fitbit charge 3
Nybegynder eller øvet motionist?

Uanset om du er nybegynder eller øvet - aktiv derhjemme – på arbejdet eller i fitnesscenteret er dette smarte ur noget for dig.

Vind en Aktivitetsmåler

Uret måler antallet af forbrændte kalorier, distance eller varighed! På fitbit charge 3 kan du desuden også se statistikker og hvordan udviklingen i træningen går. Hvis du når i mål, får du selvfølgelig også en lille fejring direkte på skærmen.

Vi har udloddet en fitbit chage 3 som gevinst i vores konkurrence. For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål som alle har afsæt i vores nyhedmagasin DIREKTE nr. 1 – 2018.  Se den her

Der vil blive trukket lod 22. februar 2019

Vinderen vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og få direkte besked på e-mail.

Spørgsmål 1) Holm & Halby har fået bedste økonomiske AAA rating:

a) 10 år i træk
b) 5 år i træk
C) 2,5 år i træk

Spørgsmål 2) Alsac er fysisk placeret i
a) Norge
b) Finland
C) Sverige

Spørgsmål 3) Spiritussen som alsac analyserede sank med skibet:
a) Kronan
b) Peder Skram
C) Vasa

KLIK IND PÅ SVAR-KUPON.DK FOR AT VÆRE MED I KONKURRENCEN


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S