Ny LAF leverandør: LaboGene

- Vi er nu eneforhandler af LaboGene (ScanLaf) i Danmark.
Holm & Halby har indgået aftale med den danske producent af sikkerhedskabinetter, LaboGene, om salg og service af LaboGenes produkter i Danmark. Det kommer til at sætte nye standarder på området, når to så betydende virksomheder i branchen samarbejder – og det vil være et samarbejde til gavn for sikkerheden på de danske laboratorier.

Ny LAF leverandør: LaboGene

LaboGene – Dansk når det er bedst
Produkterne fra LaboGene er dansk når det er bedst – det er flot design – det er gennemtænkt komfort og det er funktionel og miljøvenlig teknik. Derfor var det en nem beslutning for Holm & Halby, at tage LaboGene ind som leverandør – for sammen med Holm & Halbys styrker er det et næsten perfekt match.

Holm & Halby har i 30 år været Danmarks suverænt største leverandør af LAF kabinetter til det danske marked, og med Danmarks største og mest veluddannede serviceafdeling på renrumsområdet, kan vi tilføre netop det som LaboGene kunderne har efterspurgt på det danske marked – nemlig troværdig rådgivning, overholdelse af standarderne og kompetent service; bl.a. i form af installation, test og dokumentation samt årlig vedligeholdelse på et højt niveau - og i henhold til standarderne.

ScanLaf og ScanVac
Holm & Halby forhandler ikke kun de kendte ScanLaf produkter fra LaboGene – også ScanVac som er frysetørring indgår i aftalen.  
Læs mere om produkterne her (LaboGene hjemmeside)

Kontakt ifm. køb eller service
Samarbejdet betyder, at du fremadrettet skal henvende dig til Holm & Halby når det drejer sig om køb og service på LaboGenes produkter. Vi har allerede stor erfaring med eftersyn og servicering af både LAF kabinetter og frysetørring fra LaboGene.

Læs mere om LAF service her PDF

Læs mere om service på frysetørring her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S