Holm & Halby køber LaboRen

Holm & Halby har pr. 3. december købt virksomheden LaboRen, som er forhandler af forbrugsartikler og personlige værnemidler til renrum.

Holm & Halby køber LaboRen

LaboRen, med Jørgen Qvist ved roret, startede for mere end 20 år siden på et tidspunkt, hvor man begyndte at stille flere krav til renheden i produktionsmiljøer inden for den farmaceutiske industri, elektronikindustrien og ikke mindst inden for sundhedssektorerne – Laboren har frem til i dag udviklet sig til den stærkeste leverandør på området, og er dermed blevet den førende totalleverandør af forbrugsartikler til renrum i Danmark.

Holm & Halby har i forvejen høj kompetence som leverandør til renrum bl.a. i form af LAF kabinetter, downflow enheder, airshowers, partikeltællere og ikke mindst teknisk service, projektledelse og rådgivning - derfor var det en naturlig udvidelse at få de personlige værnemidler med, således at vi nu dækker renrums området i endnu større omfang end tidligere.

En del af vores fremtidsplan
Tilkøbet af forbrugsartikler til renrum er en del af Holm & Halbys fremtidsplan med at blive total leverandør til renrum. Med LaboRen bliver Holm & Halby nu i stand til at varetage hele forløbet fra opbygning af selve renrummet til dets daglige drift.

I forbindelse med købet af LaboRen følger også grundlæggeren og specialisten Jørgen Qvist med, så produktviden er på plads også efter overtagelsen. Desuden tilføres der nye ressourcer til LaboRen på produktspecialist siden for at styrke udviklingen af forretningen. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Dyrner på e-mail md@holm-halby.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S