Team Rynkeby - Vi er sponsor igen i år

Når Nordens største velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby, cykler til Paris, bliver det i sommeren 2019 igen med hjælp fra Holm & Halby.

Holm & Halby har nemlig tegnet et sponsorat med velgørenheds-cykelholdet, der hvert år cykler den lange tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Team Rynkeby - Vi er sponsor igen i år

I 2018 donerede Team Rynkeby i alt imponerende 70,4 mio. kr. til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 29,4 mio. kr. til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

100 procent til børn med kræft
Det er 18. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 2.100 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 54 hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

Guldsponsorat
Holm & Halby har netop tegnet et guldsponsorat med Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby og på listen over Guldsponsorer finder man også vores moderselskab AddLife som ligeledes har valgt Team Rynkeby som et projekt der fortjener støtte.

Nyt Team Rynkeby Vestegnen
Morten Dyrner – direktør i Holm & Halby – er som Team manager en af dem der har taget initiativ til skabe et helt nyt Rynkeby hold – nemlig Team Vestegnen. Det er et kæmpe arbejde at starte et nyt hold op – men det er lykkedes at samle og træne et, der er klar til afgang fra Brøndby stadion d. 29. juni. Du kan læse mere om Team Rynkeby Vestegnen – se nyheder og følge holdet på turen her på facebook

Hjælp med at hjælpe
Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den lange cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme. Du kan også hjælpe - alle beløb tæller - klik på linket og se hvordan.
Du kan give et bidrag her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S