NYHED - Frysetørrings seminar

Holm & Halby inviterer dig til et helt nyt spændende Frysetørrings seminar. Vi afholder seminaret i samarbejde med LaboGene, vores nye danske leverandør af frysetørrer. Vi er rigtig glade for at have hele 3 frysetørrings seminarer på programmet til efteråret.

NYHED - Frysetørrings seminar

Seminariet henvender sig til nye brugere eller brugere der kun har en begrænset viden om teorien bag frysetørring. Vi gennemgår teorien og mulighederne, samt viser nye løsningsmuligheder for netop dit produkt. Seminaret er målrettet alle fabrikater og derfor også dit udstyr. Vi har kun små hold med max. 12 kursister, som sikre dig maksimalt udbytte, samt tid til spørgsmål og uddybende svar.

NYHED - Frysetørrings seminar:
Det første seminar afholdes onsdag d. 11. september hos Holm & Halby -

Du finder alle vores Frysetørrings seminarer på vores hjemmeside www.seminarplan.dk

Vil du vide mere om seminaret eller om frysetørring, er du velkommen til at kontakte produktspecialist Rasmus Johansen mail: rj@holm-halby.dk eller tlf.: 6122 6775

 

Læs mere om frysetørrings seminaret og tilmeld dig her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S