NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM

Kravene til produkterne der bruges i renrum ændres konstant, derfor afholder vi regelmæssigt de populære ”GÅ-HJEM-MØDER” hvor inviterede eksperter giver deres bud på håndtering af opgaverne.

NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM


Emnet på dagen er ”Rengøring og Desinfektion”
Dato: torsdag d. 23. maj i Holm & Halbys lokaler i København


Vi starter dagen kl. 11:30 med en let frokost og vil derefter gå direkte til vores tre dygtige og inspirerende foredragsholdere der holder foredrag frem til kl. 15:45.

De tre spændende emner er:

  • Renrumsteknologi, rengøring i renrum, mikroorganismer, målinger og desinfektion
    Afholdes af: Matts Ramstorp – professor i renrumsteknologi ved Lunds Universitet – forfatter til flere bøger om emnet.

  • Desinfektion og desinfektionsmidler
    Afholdes på engelsk af Jon Cerasale fra Contec – leverandør af rengøringsmidler

  • Fokus på stress og stressfaktorer
    Afholdes af Camila Pearl – stress ekspert, foredragsholder og certificeret stresscoach – har skrevet flere bøger om emnet.

Vil du vide mere om LaboRens gå-hjem-møder er du velkommen til at kontakte Hanne Søhus e-mail: hsc@holm-halby.dk eller Jørgen Qvist e-mail: jq@holm-halby.dk

Tilmeld dig GÅ-HJEM-MØDE her

 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S