HPLC LabSolution, begynder

HPLC seminar med vægt på høj faglig kvalitet.

LabSolution er en software, som anvendes både til HPLC, LCMS, GC og GCMS.
Til dette seminar vil der blive fokuseret på anvendelsen til HPLC

HPLC LabSolution, begynder

Seminaret afholdes d. 26. marts hos Holm & Halby i Brøndby - tilmeld dig her

Niveauet er begyndertræning, vi har kun små hold med max. 8 kursister, som sikre dig maksimalt udbytte, samt tid til spørgsmål og uddybende svar fra vores mangeårige kompetente underviser i HPLC, Ilya Zelikman fra ALSAC-AddLife Support & Application Center i Sverige.
Bemærk at du har mulighed for den efterfølgende dag, at deltage på seminaret LabSolution PDA-detektor - Shimadzu software d. 27. marts, hvis du ønsker at opnå et større kendskab til PDA-detektorens anvendelsesmuligheder samt at kunne anvende softwaren i relation til PDA-detektoren.

Vil du vide mere om seminaret eller om HPLC, er du velkommen til at kontakte produktspecialist Knud Bæk-Jensen mail: kbj@holm-halby.dk eller tlf.: 3051 8586

Læs mere og tilmeld dig direkte her på www.seminarplan.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S