Nyt LAF Kørekort – nu med Virtual Reality (VR)

Tilmelder du dig vores næste LAF-Kørekort vil du opleve vores sjove og anderledes LAF-eksamen med den sidste nye VR-teknologi.

 

Nyt LAF Kørekort – nu med Virtual Reality (VR)

NYHED: Virtual Reality (VR) er et effektivt værktøj til læring og træning, og er helt sikkert en af fremtidens måder at undervise på, da VR-oplevelser lagres nemmere i vores hukommelse – derfor har vi opgraderet vores LAF kørekort så det nu indeholder elementer fra VR - bl.a. i form af en LAF-eksamen med den sidste nye VR-teknologi.

Oplev vores nye LAF Kørekort med Virtual Reality:

Tirsdag d. 6. oktober i Brøndby hos Holm & Halby - tilmeld dig LAF seminaret i Brøndby her
Tirsdag d. 3. november - hos INCUBA Science Park  - tilmeld dig LAF seminaret i Århus her

Kurset bliver afholdt som en blanding af teori, film og praksis. Kurset henvender sig til alle, der arbejder i LAF og sikkerhedskabinetter. Der lægges især vægt på god praksis for, hvordan man arbejder korrekt uden at udsætte sig selv, omgivelserne eller sit produkt for kontaminering.

Vil du vide mere om seminaret eller om LAF kabinetter er du velkommen til at kontakte produktspecialist Søren Thuesen mail: st@holm-halby.dk eller tlf.: 6120 0502

Læs mere og tilmeld dig her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S