Gør et Shimadzu GC eller GCMS kup!

Du kan lige nu gøre et forårskup når det gælder GC og GCMS fra Shimadzu.

Vi har i samarbejde med Shimadzu lavet en lang række pakkeløsninger, der indeholder alt det der skal til for at du kan starte op, der mangler ikke noget, heller ikke undervisning som lige nu er inklusiv – det kan ikke være lettere.

Gør et Shimadzu GC eller GCMS kup!

Shimadzu er på verdensplan en TOP-2 leverandør af analytisk udstyr som f.eks. HPLC, GC, LCMS, GCMS, SPEKTRO, TOC og meget andet. Shimadzu kører lige nu kampagne på instrumenter til gaskromatografi - og det er derfor NU du har den perfekte mulighed for at investere i nyt udstyr, og få det meste ud af din penge.

Du kan se de mange GC og GCMS tilbud her 

Kampagnen er gældende t.o.m. den 30. juni 2020.

Kontakt os
Vil du vide mere, have tilsendt yderligere information, digital brochure, tilbud, eller vil du aftale et møde (gerne på Skype) så kontakt vores produktspecialist Gonzalo Santos Armajach på tlf. 2715 9506 eller mail gsa@holm-halby.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S