Milestone webinar: "Få produktivitet ved ekstraktion af organiske forurenende stoffer fra miljøprøver"

Gratis Milestone webinar torsdag d. 21. maj:
Milestone inviterer dig endnu engang til at deltage på et af deres webinarer. Denne gang for dig som arbejder med ekstraktion.
Holm & Halby er forhandler af Milestone, som er kendt for sine innovative løsninger til syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse.

Milestone webinar: "Få produktivitet ved ekstraktion af organiske forurenende stoffer fra miljøprøver"


Titel: "Få produktivitet ved ekstraktion af organiske forurenende stoffer fra miljøprøver"
På dette webinar vil Milestone give information om mikrobølge-assisteret ekstraktion (MAE), som med succes er anvendt til ekstraktion af semivolatile organiske forbindelser, pesticider, herbicider, substituerede fenoler, PCB’er, osv. Milestone vil også forklare hvordan man effektivt eliminerer almindelige udfordringer i bestemmelse af organiske forurenende stoffer ud fra miljømatrixer ved brug af mikrobølger + opløsningsmiddel ekstraktion.

Seminaret starter kl. 13, og præsenteret af:
Dr. Roberto Boschini fra Milestone

Webinaret finder sted torsdag den 21. maj - læs mere og tilmeld dig webinaret her på Milestones hjemmeside
Da vi i Danmark holder Kristi himmelfartsdag d. 21. maj, kan du med fordel tilmelde dig, og derved få adgang til at se webinaret på et senere tidspunkt.

I den kommende tid vil Milestone være vært for flere virtuelle begivenheder og en række uddannelsesmæssige webinarer
dedikeret til netop dig. Milestone vil gennemgå tip og teknikker, diskuterer ofte stillede spørgsmål, adresserer nye applikationsudfordringer og introducerer deres seneste produktudvikling. Webinarerne vil have en længde på ca. 30 minutter, og vil også indeholde en åben session med spørgsmål og svar. Holm & Halby vil løbende holde dig orienteret på vores hjemmeside og LinkedIn når der er nye webinarer fra Milestone. 

Du kan tilmelde dig og læse mere om Milestones kommende webinarer her på deres hjemmeside.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om Milestones produkter og hvad vi kan gøre for dig på området for ekstraktion, er du velkommen
til at kontakte produktspecialist Gonzalo Santos Armajach mobil: 2715 9506, mail: gsa@holm-halby.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S