Milestone webinar: "Valg af den rigtige prøveforberedelses teknik til din elementære analyse: hvad er de vigtigste faktorer?"

Gratis Milestone webinar:
Holm & Halby er forhandler af Milestone, som er kendt for sine innovative løsninger til syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse. Milestone inviterer dig hermed til at deltage i webinaret.

Milestone webinar: "Valg af den rigtige prøveforberedelses teknik til din elementære analyse: hvad er de vigtigste faktorer?"


Titel: "Valg af den rigtige prøveforberedelses teknik til din elementære analyse: hvad er de vigtigste faktorer?"
Dette webinar sigter mod at give dig værdifulde tip til, hvordan man vælger den bedste prøveforberedelses løsning til dit behov.

Webinaret finder sted torsdag den 16. april - læs mere og tilmeld dig webinaret her på Milestones hjemmeside

I den kommende tid vil Milestone være vært for flere virtuelle begivenheder og en række uddannelsesmæssige webinarer
dedikeret til netop dig. Milestone vil gennemgå tip og teknikker, diskuterer ofte stillede spørgsmål, adresserer nye applikationsudfordringer og introducerer deres seneste produktudvikling. Webinarerne vil have en længde på ca. 30 minutter, og vil indeholde en åben session med spørgsmål og svar. Holm & Halby vil løbende holde dig orienteret på vores hjemmeside og LinkedIn når der er nye webinarer fra Milestone. 

Du kan tilmelde dig og læse mere om Milestones kommende webinarer her på deres hjemmeside.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om Milestones produkter og hvad vi kan gøre for dig på området for prøveforberedelse, er du velkommen
til at kontakte produktspecialist Gonzalo Santos Armajach mobil: 2715 9506, mail: gsa@holm-halby.dk

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S