Med Systec´s autoklaver giver vi dig præcis dokumentation

Systec´s laboratorie-autoklaver er perfekt egnede til sterilisering af laboratorieaffald, kulturmedier og biologiske farlige stoffer i henhold til WHO's retningslinjer, hvilket gør dem yderst brugbare til at forhindre utilsigtet spredning af coronavirus. 

Med Systec´s autoklaver giver vi dig præcis dokumentation

Hvilke standarder og retningslinjer skal autoklaver leve op til mod smittespredning af COVID-19?
I henhold til WHO's retningslinje “Laboratoriets biosikkerhedsvejledning relateret til det nye coronavirus (2019-nCoV)” i versionen fra 12. februar 2020 kræves biosikkerhedsniveauerne BSL-2 og BSL-3 for at kunne håndtere sikkert COVID-19. Laboratorier hvor diagnostisk arbejde, såsom virus sekvensbestemmelse udføres, skal BSL-2-standarden overholdes, mens laboratorier hvor virussen dyrkes eller på anden måde findes i høje koncentrationer, bør sikkerhedsniveau BSL-3 overholdes.

I begge tilfælde er Systec laboratorie autoklaver ideelle til sterilisering af forurenet affald, instrumenter, kulturmedier eller laboratorieudstyr for at forhindre utilsigtet spredning af coronavirus. 

Præcis dokumentation
Systec autoklaver garanterer præcis dokumentation ved digitalt at dokumentere alle steriliseringsprocesser. Systemet registrerer blandt andet steriliseringstemperaturer og perioder så eventuelle applikationsfejl kan spores af laboratoriets ansatte. Hvis der er en coronavirus-kontaminering på grund af defekte arbejdsprocesser, kan det bestemmes nøjagtigt hvilke steriliseringsemner, der er berørt, og hvornår den defekte proces forekom, hvilket gør det muligt hurtigt at identificere og afbryde en resulterende infektionskæde.

Du kan læse mere om alle Systec´s autoklaver her

Rasmus Johansen

Rasmus Johansen

Produktspecialist

E-mail: rj@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 35
Vis Rasmus' LinkedIn-profilVis Rasmus' profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S