Prisstigninger på CONTEC renrums produkter

8% prisstigning gældende pr. 15. oktober på alle CONTEC produkter
CONTEC, som er vores leverandør og producent af desinfektionsløsninger til renrum som f.eks. desinfektionsmidler indeholdende IPA som spray, klude og lignende, har meddelt os, at de har set sig nødsaget til at gennemføre en prisstigning som følge af forhøjede priser på råvarer anvendt i produktionen. Dette gælder desværre også alle allerede bestilte varer.

Prisstigninger på CONTEC renrums produkter

Råmaterialet til isopropylalkohol (IPA) er propen som er et biprodukt af raffinering af olie. Da forbruget af olieprodukter faldt til det laveste niveau i årtier, er olieraffinering faldet betydeligt, hvilket resulterer i mangel på IPA - og som derfor medfører forhøjede råvarepriser.

Ligeledes er ikke-vævede stoffer blevet påvirket af den øgede efterspørgsel efter desinfektionsmiddelservietter og PPE. Siden marts har Contec oplevet en mangel på vigtige ikke-vævede underlag, hvilket igen er årsag til prisstigninger.

Da ovennævnte vilkår er udenfor vores kontrol og indflydelse, har vi, som distributør af ovennævnte produkter, ikke andre muligheder end at følge vores leverandørs prisstigninger og hæver derfor også priserne for alle leverancer efter 15. oktober 2020. Dette gælder desværre også for allerede bestilte, men ikke leverede varer.

Har du spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte produktspecialist Hanne Søhus Christiansen på mail hsc@holm-halby.dk eller tlf. 43269446

Hanne Søhus Christiansen

Hanne Søhus Christiansen

Produktspecialist

E-mail: hsc@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 46
Vis Hannes LinkedIn-profilVis Hannes profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S