Ny leverandør af -90°C og -150°C

Arctiko er vores nye Danske leverandør af laboratoriefrysere. Med et bredt program af -90°C og -150°C frysere til laboratoriet er Arctiko en perfekt udvidelse af vores i forvejen store laboratoriefryser program.

Ny leverandør af -90°C og -150°C

Aftalen med Arctiko betyder at Holm & Halby nu er eneforhandler i Danmark af de stærke produkter.

Arctiko er en dansk udvikler af køleskabe og frysere som sælges i hele verdenen. I programmet er der kumme- og skabsfrysere i flere størrelsesvarianter - og i temperaturer helt ned til -150°C.

TRUE DUAL på -90°C og -150°C frysere
Flere af fryserne er konstrueret med det smarte TRUE DUAL™ technology, som betyder at fryserne er konstrueret med to uafhængige kølesystemer - tilsammen yder de den ønskede temperatur - skulle det ene system mod forventning bryde ned kan det tilbageværende system holde en temperatur tæt på den ønskede indtil reparation er udført.

Service
Vores serviceafdeling er naturligvis allerede fuldt uddannet i de nye frysere, og vi kan allerede nu tilbyde både service og eftersynsaftaler på nye og gamle Arctiko frysere.
Læs mere om lavtemperatur fryser service her

Kontakt os
Vil du vide mere om fryserne kan du læse mere her - eller du kan kontakte vores produktspecialist Charlotte S. Madsen cm@holm-halby.dk for mere information.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S