Laboratoriefrysere til døren

Det er ikke nemt at få en fryser hverken ind eller ud af laboratoriet. Men i enkelte tilfælde kan det være nødvendigt. Tag et kig med ind i "Kølekirurgisk afdeling" her.

Laboratoriefrysere til døren

Bryder en fryser ned uden for dagtimerne, er Holm & Halby klar til at rykke ud med en allerede nedkølet lejefryser fra mere end 25 lokationer i Danmark. Det betyder, at man med en døgnserviceaftale ikke risikerer at miste uvurderlige prøver ved et uheldigt nedbrud.

LAF 1150X600 14

Fryser for fuld udrykning
Rykker vi ud på baggrund af en døgnserviceaftale, er det selvsagt vigtigt, lejefryseren kan komme ud til kunden tidsnok til at redde prøverne fra at blive kontamineret. Og det kan indimellem godt være en hæsblæsende situation. En af disse situationer oplevede Henning Christoffersen, der er teknisk chef hos Holm & Halby, for et par år siden: ”Vi blev ringet op af politiet sent om aftenen, fordi de skulle lave et kontrolleret indbrud i et af vores lejefrysercentre. Falckmanden, der skulle hente en fryser, havde nemlig smidt nøglen væk, så de ikke kunne komme ind. De endte med at få fat i mig, fordi jeg boede tæt på og havde en nøgle. Da jeg kom, holdte der tre politibiler, to Falck-biler og en chauffør, der skulle fragte fryseren til kunden, foruden lokalnyhederne! Jeg kunne bare smutte igennem mængden og låse døren op.” Kunden fik heldigvis sin fryser i god tid.

Forsikring for fremtiden
”Selvom vi har den her døgnserviceaftale, er vi jo ikke interesseret i, der bliver brug for at rykke ud midt om natten. Vi vil helst sørge for, at fryserne er godt vedligeholdt. Derfor får alle, der har en døgnsikkerhedsaftale også et årligt eftersyn”, siger Charlotte Schou Madsen, der er produktchef hos Holm & Halby.
Med Danmarks største serviceafdeling inden for laboratorieudstyr er kvaliteten af service i højsædet hos Holm & Halby. Her er serviceteknikerne alle specialuddannede og certificerede til at udføre service, kalibrerings- og dokumentationsarbejde.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S