Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

DiaLabXpo er laboratoriebranchens nye mødested – det er på denne udstilling du kan møde dine leverandører og samtidig få inspiration og faglig viden om fremtidens produkter og løsninger i laboratoriet. DiaLabXpo afholdes i efteråret over tre dage fra d. 29. september til 1. oktober

Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

Antal – afstand – hygiejne
MCH har med deres nye koncept ”TrygtMCH” etableret en række Covid-19 retningslinjer, der gør det sikkert for dig som besøgende på DiaLabXpo. Det betyder bl.a. flere åbne indgange og større stande så det er nemt at holde afstand.
Bliv en TrygMCH besøgende her

Vi viser nyheder
Vi stiller op på en 30m2 stand – hvor vi viser et udvalg af vores produktprogram. Det omfatter bl.a. LAF kabinet fra LaboGene og naturligvis den nye Dilugent Shaker fra LabRobot – mød også vores store udvalg af renrumsartikler – vi har ligeledes taget et rack med handsker, klude og desinfektionsmidler med til Herning – kom forbi og mød vores produktspecialist Hanne Søhus som gerne rådgiver dig til det sikre valg. Vi vil hen mod messenafholdelsen afslører mere om hvad vi udstiller.

Besøg vores Stand
DialabXpo finder sted i Hal M – og vi udstiller på stand M9942. Det er gratis at besøge messen – eneste krav er at du registrerer dig ved indgangen. Du vil modtage mere information om registrering i din mailboks.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S