25 år hos Holm & Halby

Den 15. januar kan Morten Dyrner fejre sit 25 års jubilæum hos Holm & Halby. Morten startede sit virke hos Holm & Halby allerede tilbage i 1992 – men en pause før (gen) ansættelsen i 1996 gør at Morten ”kun” kan fejre sit uafbrudte 25 års jubilæum i dag.

25 år hos Holm & Halby

I mere end 21 år har Morten været CEO for Holm & Halby, hvor han i kraft af sit gode blik for strategi og godt købmandskab har formet en virksomhed, der har været i konstant og uafbrudt vækst lige siden tiltrædelsen, og som netop har præsteret et historisk godt år.

Samtidig har han med sin rolige facon, menneskelige indsigt og forståelse, skabt en kultur, der med stærke værdier - og trods krav om resultater - gør Holm & Halby et eftertragtet og trygt sted at være ansat. Dette understreges af 10, 15 og 20 års jubilæer, der jævnligt fejres blandt firmaets medarbejdere.

Ved siden af sit store engagement i Holm & Halby har Morten også bestyrelsesposter i AddLife koncernen: Han er bestyrelsesformand i BergmanLabora AB og LabRobot AB, og medlem af bestyrelsen i BioNordika Norway AS og LAB-Vent Controls. Desuden deltager han aktivt i brancheforeningen Dialab som medlem af bestyrelsen, formand for PR/udstillerudvalget og statistikudvalget.

Morten er en passioneret cykelrytter, en stor del af fritiden tilbringer han i gult, hvor han som initiativtager til Team Rynkeby Vestegnen og som Kaptajn på holdet kører til Paris med Holm & Halby’s og AddLife’s logo på trøjen.

På grund af Corona vil der desværre ikke blive afholdt reception for dagens jubilar.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S