Forventninger og håb for 2021

Så fik vi lagt et meget anderledes 2020 bag os. Hvad vil det nye år udfordre os med?

Først og fremmest skal vi retur til en normal hverdag uden restriktioner. Og her er vaccinerne jo udråbt som mirakelmidlet. Lægemiddelstyrelsen talte om en indsats på verdensplan, som kan sidestilles med månelandingen i 1969! Her er vi hos Holm & Halby rigtig stolte af at være en stor del af denne udrulning.

Forventninger og håb for 2021

Holm & Halby har været en del af hele håndteringen af pandemien i Danmark. Dette først og fremmest på køl- og frysersiden, hvor vi både har leveret til både opbevaring af test samt opbevaring af vaccine. Også på andre områder som sterilbænke og biologisk analyseudstyr, har vi været med for at sikre, at Danmark har kunnet foretage så historisk mange Covid-test.

Vi har forberedt os i skyggen af pandemien
Vi vil forhåbentlig i løbet af 2021 vende retur til en normal verden, som dog vil være forandret til en meget mere digitaliseret verden, som vil ændre vores handelsmønster til en mere digital form. I 2021 vil vores rejseaktivitet være markant reduceret, fordi man har fundet ud af effektiviteten i virtuelle møder. 2021 vil forandre vores daglige logistik med forsendelser, fordi at kravet til endnu hurtigere forsendelser er øget i pandemi-tiden. Vores verden vil få et helt nyt fokus på miljø, da Corona-tiden har vist os, at vi alle på verdensplan kan gøre en indsats sammen med stor effekt.

I skyggen af pandemien har vi hos Holm & Halby arbejdet hårdt på at forberede os til denne nye verden. Vi har fået indarbejdet helt nye IT-systemer, som gør os endnu mere effektive. Dette så vi allerede i foråret, da alle skulle arbejde hjemmefra, hvilket intet problem var for os pga. vores udbredte digitalisering.

Fokuseret produktportefølje
Vi har skærpet og fokuseret vores produktportefølje. Fremover vil Holm & Halby således fokusere på området med bio science, og vi har nu forladt området med chemistry science. Dette så vi blandt andet med afviklingen af Shimadzu-agenturen. Vi vil fremover have et produktprogram, som har stor synergi på alle produktområder, og hvor vi skærper vores viden yderligere.

Ny webshop - og strømlinet lager
Vi er også langt i vores nye webshop, som bliver lanceret i første kvartal. I første omgang vil den rumme alle vores forbrugsartikler, så det her bliver nemt for alle kunder at bestille når det passer, samt hente oplysninger om sine leverancer. Senere udbygger vi webshoppen til også at rumme instrumenter, hvor der fortsat vil være stor vægt på god og grundig rådgivning.

I forbindelse med webshoppen, har vi outsourcet vores lager for forbrugsartikler, for at opnå en yderligere strømlinet og hurtig ekspedition af alle ordre. Fra eget lager vil vi fremover fokusere på mere logistikkrævende opgaver, som f.eks. leverancer direkte til laboratoriet af store og svært håndterbare instrumenter.  

Seminarer starter op igen
Når tiden og restriktionerne tillader det igen, vil vi genåbne vores store seminarafdeling med yderligere seminar-nyheder, så vi derigennem kan løfte vores kunders kompetencer.

Klar til nye miljø og arbejdsmiljøkrav
2020 var også året, hvor vi løftede vores arbejdsmiljø certificering fra en OHSAS18001 til den nye ISO45001. Dette gør os fuldt opdateret på standarderne inden for ikke kun arbejdsmiljø, men også miljø ISO14001 og kvalitet ISO9001. Så dermed er vi klar til at imødekomme alle de nye krav der vil komme if. med mere miljø- og arbejdsmiljørigtig forretningsdrift. Vi vil ligeledes starte på at få vores tekniske service akkrediteret med en ISO17025, og dermed gøre os til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner på teknisk service.

Som du kan se, så har vi brugt pandemi-tiden til at forberede os maksimalt på den nye verden som vil åbne sig efter Corona.
Vi glæder os til at se mod fremtiden, og vi glæder os til samarbejdet med dig i 2021.

Godt nytår

Morten Dyrner
Adm. direktør

 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S