Holm & Halby støtter Team Rynkeby

Team Rynkeby Vestegnen, incl. direktør i Holm & Halby Morten Dyrner, har gennem hele efteråret og vinteren knoklet på med både cykeltræning samt ikke mindst det vigtige arbejde, der ligger i at indsamle penge til kritisk syge børn.

Arbejdet og træningen skulle have kulmineret i starten af juli hvor Team Rynkeby skulle cykle de godt 1.400 km til Paris. Men grundet restriktioner forbundet med Corona, er turen i år aflyst.

Holm & Halby støtter Team Rynkeby

Selvom der ikke bliver nogen cykeltur til Paris i år, så stopper det ikke ildsjælene på Team Rynkeby.
Gennem hele efteråret og vinteren, har Morten Dyrner og hans holdkammerater knoklet på med cykeltræning, samt ikke mindst det vigtige arbejde der ligger i at indsamle penge til kritisk syge børn. Et arbejde vi hos Holm & Halby igen i år har valgt at støtte via et Guld sponsorat til Team Rynkeby Vestegnen.

Kulminationen af det omfattende arbejde og mange måneders træning, må rytterne dog vente med til næste år. Team Rynkeby Fonden besluttede nemlig allerede tilbage i april, at den afsluttende cykeltur til Paris, grundet restriktioner ifbm Corona, måtte udskydes til 2021.

Alle ryttere er blevet tilbudt en plads igen på næste års hold, og hos Team Rynkeby Vestegnen arbejder man desuden på at sammensætte en fælles cykeltur i august, hvor holdet over en weekend cykler rundt i Danmark.

Det vigtige arbejde med at samle penge ind fortsatte naturligvis, selvom cykelturen blev udskudt. Vi glæder os til at se det samlede beløb, som Team Rynkeby Fonden til september kan overrække til syge børn.

I 2019 donerede Team Rynkeby 79,3 mio. til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 29,4 mio. til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Har du eller din virksomhed lyst til at bidrage i kampen mod børnekræft, er det ikke for sent. Det er stadig muligt at donere penge til Team Rynkeby Vestegnen via Mobile Pay på: 46231


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S