Shimadzu starter eget kontor i Danmark

Holm & Halby og Shimadzu har på baggrund af udviklingen på det analytiske marked i fællesskab taget den strategiske beslutning, at Shimadzu starter sin egen organisation i Danmark.

Shimadzu Danmark vil fremadrettet stå for salg og service til Shimadzu analytiske instrumenter i hele Danmark.

Shimadzu starter eget kontor i Danmark

Opstart af Shimadzu i Danmark og overtagelse af forretning, ansvar og ressourcer finder sted i tæt samarbejde mellem Holm & Halby og Shimadzu. Beslutningen betyder, at Shimadzu Danmark overtager alt salg, support, service og eksisterende aftaler samt reklamation for kunder med Shimadzu analytiske instrumenter i Danmark.

Shimadzu Danmark starter op i Danmark fra 1. september 2020. Vi vil holde vores kunder løbende underrettet frem mod overdragelsen.

I mellemtiden fungerer alt som normalt, og du henvender dig som før til Holm & Halby med forespørgsler om produkter eller service. Holm & Halby vil fortsætte med at udføre service og vedligeholdelse på dit udstyr, indtil overgangen er endelig afsluttet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til Morten Dyrner md@holm-halby.dk eller til Shimadzu Michael Kaul shimadzu-denmark@shimadzu.eu

Se kontakt informationer til det nye Shimadzu Danmark her

Se fælles meddelse her/See common message here


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S