Alle vores seminarer er udskudt til juni på grund af Corona-situationen

P.g.a. Corona-virus har Holm & Halby besluttet at aflyse alle vores seminarer for foråret. Vi bestræber os på at finde nye datoer til seminarerne så snart situationen med Corona er under kontrol, vi vil holde dig orienteret om nye seminar datoer.

Alle vores seminarer er udskudt til juni på grund af Corona-situationen

COVID-19 har ændret vores hverdag, og der er en masse nye forhold, vi alle må arbejde under nu. Mange ting ser helt anderledes ud nu, end hvad de gjorde for blot få uger siden. Vi tager vores ansvar alvorligt, og vi tager myndighedernes anbefalinger om at undgå smittefare særdeles alvorligt, derfor ingen seminarer før tidligst i juni måned.

Har du allerede tilmeldt dig et seminar i foråret, skulle du gerne allerede nu have modtaget en mail om at seminaret er aflyst,
og du behøver derfor ikke at gøre mere, vi vil kontakte dig på et senere tidspunkt med nye datoer.

Du kan dog allerede nu tjekke vores seminarplan for efteråret og evt. tilmelde dig et af disse. Tilmeld dig et seminar for efteråret her

Såfremt du har spørgsmål til vores aflysninger eller kurser, er du velkommen til at kontakte salgs koordinator Karina Back på
tlf.: 4326 9421 eller email: kb@holm-halby.dk

Vi glæder os til, at vi forhåbenlig om ikke så lang tid igen kan mødes til seminar hos Holm & Halby.

Karina Back

Karina Back

Salgsassistent

E-mail: kb@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 21
Vis Karinas LinkedIn-profilVis Karinas profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S