En fryser til alle COVID vacciner - Arctiko

Holm & Halby er forhandlere af de stærkeste fryser brands til lav-temperatur opbevaring af dine prøver; Haier, Arctiko, Gram Bioline, Revco, Thermo, Telstar m.fl. - samt ikke mindst racks til alle frysere. Arctiko er netop kommet med en nyhed hvor temperaturområdet er større end normalt.

En fryser til alle COVID vacciner - Arctiko

Opbevaring af alle vacciner uanset temperaturfølsomhed
Pfizer/BioNTech skal opbevares ved -70°C, Moderna ved -25°C og andre derimellem – Arctiko har fryseren, der kan opbevare dem alle.

Arctiko fryser optimeret til alle vacciner
Arctiko har optimeret deres Compact Integraline modeller til opbevaring af vacciner, og de kan nu sættes til en hvilken som helst temperatur inden for spektret -25°C til -86°C. Det betyder, at du får markedets bedste kompakte fryser, som passer til stort set alle vacciners behov for opbevaring på frost.

Grundigt testet
Det er ikke normalt at en fryser kan dække så stort et temperaturspænd, vi har derfor testet Compact Integraline modellerne igennem længere tid ved -25°C, hvor vi kan se, at de performer lige så godt ved den temperatur-setting som ved -80°C. 
Du kan downloade dokumentation for performance på linket nedenfor.

Læs mere om fryserne her

Charlotte Madsen

Charlotte Madsen

Produktspecialist

E-mail: cm@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 05
Vis Charlottes LinkedIn-profilVis Charlottes profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S