Team Holm&Halby/MinCykel

- Vi støtter scleroseforeningen

MS BIKE 2021 er et unikt fundraising ultracykelløb på 700 km fra Skagen til København for en verden uden sclerose.
Holm & Halby er på turen trøje og bil sponsor, og ikke mindst deltager i løbet på Team Holm&Halby/MinCykel. Vores Økonomichef Jess Dahl Madsen er aktiv deltager på teamet.

Team Holm&Halby/MinCykel

 

Løbet er en stor sportslig udfordring på mere end 700 km uden stop, kørt inden for 30 timer. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil det store felt køre over målstregen i Valby, København ved scleroseforeningens hovedkontor - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Følg løbet live
Du kan følge løbet live, og se start og mål her

Støt et godt formål
Deltager man i selve løbet er det gratis, til gengæld vil deltagerne forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Skulle du ønske at give et bidrag til den god sag, kan du gøre det via Jess’s officielle indsamlingsside her

Vi ønsker alle deltagerne en god tur.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S