Team Rynkeby sponsor

Team Rynkeby Vestegnen, incl. direktør i Holm & Halby Morten Dyrner, har i år gennem hele efteråret og vinteren knoklet på med både cykeltræning samt ikke mindst det vigtige arbejde, der ligger i at indsamle penge til kritisk syge børn. Et arbejde vi hos Holm & Halby igen i år har valgt at støtte via et Guld sponsorat til Team Rynkeby Vestegnen.Team Rynkeby sponsor

Igen i år måtte Team Rynkeby strække våben til Corona. For andet år i træk er den sædvanlige cykeltur til Paris og de 1.250 km i smukt landskab, blevet aflyst. Men i år har man været mere forberedt. Allerede i efteråret blev de 19 danske hold bedt om at planlægge en Plan B – tur, i tilfælde af Corona-aflysning af Paris turen.

Plan B: Danmark rundt
På Team Rynkeby Vestegnen er der planlagt en 5- dages tur rundt i Danmark. En tur på 830 km. hvor vi bla. kommer forbi Fregatten Jylland, Himmelbjerget, Hærvejen, Dybbøl Mølle og Knuthenborg Safaripark.

Så lørdag d. 10. juli samles holdene fra Sjælland til fælles afgang fra Københavns ZOO. Herfra køres der til Rigshospitalet, hvor vi samler Team Rigshospitalet op, og i fællesskab kører 350 ryttere i samlet flok ud af København til Mosede Fort, hvor holdene splitter op, og kører hver deres individuelle tur rund i Danmark

Vigtige donationer
Det vigtige arbejde med at samle penge ind fortsætter naturligvis, selvom cykelturen ikke går til Paris. Vi glæder os til at se det samlede beløb, som Team Rynkeby Fonden til september kan overrække til syge børn.

I 2019 donerede Team Rynkeby 79,3 mio. til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 29,4 mio. til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark. Sidste år – 2020 – blev beløbet ca. en trediedel på grund af Corona, som gjorde det umulit at lave de vigtige events, som samler flest penge ind.

Hjælp os med at hjælpe
Har du eller din virksomhed lyst til at bidrage i kampen mod børnekræft, er det ikke for sent. Det er stadig muligt at donere penge til Team Rynkeby Vestegnen via Mobile Pay på: 46231


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S