Fortyndingsrækker kan være et sandt mareridt

I øjeblikket er der forskellige teknikker til at påføre materiale på sine plader, og hver af dem har en specifik anvendelse og egenskab. I nogle tilfælde kræver det i tillæg tunge procedurer, såsom seriefortynding.

Fortyndingsrækker kan være et sandt mareridt

Selvom der er flere forskellige måder at sprede plader eller overvåge mikrobiel vækst i kultur på, er de fire mest anvendte dog: sprede pladen, hældepladen, dråbeformen og spiralpladen.

IUL til mikrobiologi
IUL er vores spanske leverandør af udstyr til mikrobiologiske applikationer.
Med IUL´s innovative teknologi tilbyder IUL bl.a. løsninger til laboratorier inden for prøveforberedelse, seriefortynding, pladeinokulation eller kolonitælling.

Lær om spiralpladen og de 3 andre tekniker:
IUL har lavet et interessant blokindlæg der beskriver en mulig vej ud af det mareridt som fortyndingsrækker og pladespredning kan være. I blokindlægget kommer de forbi de 4 forskellig tekniker: sprede pladen, hældepladen, dråbeformen og spiralpladen.

LÆS IUL's blokindlæg her

 

IUL Fortyndingsraekker

 

Kontakt os
Du kan læse mere om IUL her på vores hjemmeside, eller du kan kontakte vores produktspecialist hvis du vil vide mere.

Tine Holbæk Levinsen

Tine Holbæk Levinsen

Produktspecialist

E-mail: thl@holm-halby.dk Direkte: 43 26 94 02
Vis Tines LinkedIn-profilVis Tines profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S